AUK Industri & Fastighetsservice - Städservice

Västra Götalands län

Information

I Lilla Edet finns det ett Enskild firma som heter AUK Industri & Fastighetsservice - Städservice. Det finns flera bolag som liknar AUK Industri & Fastighetsservice - Städservice i Västra Götalands län. Lilla Edet är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

AUK Industri & Fastighetsservice - Städservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-08-09 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-09-28 så har AUK Industri & Fastighetsservice - Städservice varit registrerat och sedan 2004-08-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är AUK Industri & Fastighetsservice - Städservice och det finns fler bolag som är det i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med AUK Industri & Fastighetsservice - Städservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med AUK Industri & Fastighetsservice - Städservice så kan ni göra det på 0520-653652.

Industrireparationer (svetsning och plåtslageri). Reparationer såsom svetsning, plåtslageri, ändring av stålkonstruktioner, svetsning och lagning av lastbilsflak och reparera skador på fabrikshissar. Maskinservice- och ombyggnationer av maskiner såsom industrimaskiner-, betongblandare-, konvejrar- och cement utläggare. Fastighetsreparationer (snickerier, montering av dörrar, fönster, trappor och fasader). Städservice. Allt inom städ såsom byggstäd, industristäd, kontorsstäd, bodstäd, fönsterputs, golvvård, flyttstäd, hemstäd.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kämäräinen, Ari Uolevi som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

AUK Industri & Fastighetsservice - Städservice har 571104-XXXX som sitt organisationsnummer.