Kalins Svets & Maskin

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lilla Edet och Kalins Svets & Maskin är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kalins Svets & Maskin är ett av dem. Statusen för Kalins Svets & Maskin är att Bolaget är aktivt.

Kalins Svets & Maskin är ett Enskild firma och skapades 1992-10-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kalins Svets & Maskin ska trivas.

Kalins Svets & Maskin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lilla Edet så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparationer på maskiner, personbilar och diverse stålkonstruk- tioner, svetsarbeten samt maskinkörning, mindre snickeri och grundarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kalins Svets & Maskin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Kalins Svets & Maskin och det finns flera bolag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Kalins Svets & Maskin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-922072.

.

De som är på något sätt har med Kalins Svets & Maskin är Kalin, Sixten Kjell Åke som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kalins Svets & Maskin har 570712-XXXX som sitt organisationsnummer.