JMB Pålkapning AB

Västra Götalands län

Information

JMB Pålkapning AB är ett företag som finns i Lilla Edet. I JMB Pålkapning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ydresjö, Jan Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ydresjö, Marie-Louise som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Henrik som är född 1975 och har titeln Revisor, TK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JMB Pålkapning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JMB Pålkapning AB på telefon 0520-653360.

Bolaget ska bedriva pålkapning, schaktning, grundarbeten, smidesarbeten och andra tjänster inom byggindustrin. Äga och förvalta lös och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JMB Pålkapning AB av bolagstypen Aktiebolag.

JMB Pålkapning AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lilla Edet arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JMB Pålkapning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-04-10 och JMB Pålkapning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-04-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JMB Pålkapning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JMB Pålkapning AB har 556751-2032 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.