Edets tandhälsa AB

Västra Götalands län

Information

556745-2098 är organisationsnummer för bolaget Edets tandhälsa AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edets tandhälsa AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lilla Edet som är den kommunen som Edets tandhälsa AB finns i.

Edets tandhälsa AB har varit registrerat sedan 2007-12-04 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edets tandhälsa AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Edets tandhälsa AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Edets tandhälsa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Edets tandhälsa AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Majorsg. 3 A, 463 30, Lilla Edet

Bolaget skall bedriva tandvård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Edets tandhälsa AB och det är Cornejo Molina, Fabrizzio Leonardo som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Molina Mendoza de Cornejo, Graciela som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,