Mister Måleri AB

Västra Götalands län

Information

Mister Måleri AB är en verksamhet som finns i Lilla Edet. I Mister Måleri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abelsson, Arne Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Sven Morgan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsing Abelsson, Margita Diahne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Humör, Marlen Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Tisell, Birgit Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Mister Måleri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mister Måleri AB på telefon 070-6243756.

Bolaget ska bedriva måleriverksamhet inom Västra Götalandsregionen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mister Måleri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mister Måleri AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Lilla Edet arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mister Måleri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och Mister Måleri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mister Måleri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Mister Måleri AB har 556736-8047 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.