Ha Converting Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva tjänster rörande måttanpassning genom skärning och konvertering av tejp och självhäftande produkter till tillverkningsindustrin och dagligvaruhandeln, ägande och förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ha Converting Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lilla Edet så är Ha Converting Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lilla Edet arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lilla Edet och i Västra Götalands län. Redan 2007-03-29 så skapades Ha Converting Sweden AB och verksamheten är har F-skattsedel Ha Converting Sweden AB har haft det sedan 2007-11-08.

Ha Converting Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-08

556727-3429 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lilla Edet.

Just nu är Ha Converting Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ha Converting Sweden AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ha Converting Sweden AB är Hagested, Ulf Anders Peder som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagested, Ulf Stefan Andreas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ted Hans Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, TK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .