Fyra Hovar Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

I Lilla Edet finns det ett Aktiebolag som heter Fyra Hovar Entreprenad AB. Det finns flera verksamheter som liknar Fyra Hovar Entreprenad AB i Västra Götalands län. Lilla Edet är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Fyra Hovar Entreprenad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-16 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-10-25 så har Fyra Hovar Entreprenad AB varit registrerat och sedan 2006-11-23 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Fyra Hovar Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Fyra Hovar Entreprenad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Göta Industriområde, 463 35, Göta. Vi ni istället prata med Fyra Hovar Entreprenad AB så kan ni göra det på 0520-658807.

Bolaget skall bedriva försäljning av djurtillbehör för häst, hund och katt, verka som konsult inom administration & ekonomitjänster, bedriva städverksamhet samt markentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Aronsson, Jennie Kristin som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Ruzinski, Branco som är född 1961 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Fyra Hovar Entreprenad AB har 556713-8663 som sitt organisationsnummer.