AB Svensk Ljussupport

Västra Götalands län

Information

AB Svensk Ljussupport hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där AB Svensk Ljussupport finns. I Lilla Edet så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Svensk Ljussupport tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AB Svensk Ljussupport har haft sedan 2007-07-30. AB Svensk Ljussupport har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AB Svensk Ljussupport så kan ni göra det genom att skicka er post till Marieholmsg. 54, 415 02, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 020-0770103.

Lilla Edet arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AB Svensk Ljussupport Privat, ej börsnoterat.

AB Svensk Ljussupport har idag 556692-2034 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för AB Svensk Ljussupport

Bolaget ska bedriva import, handel och installation av ljusteknik samt presentationsteknik i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

I AB Svensk Ljussupport så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berg, Håkan Jan Linus som är född 1974 och har titeln VD, Berg, Håkan Jan Linus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Anna Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Philipsson, Ulla Maria som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .