Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB

Västra Götalands län

Information

Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB är ett företag som finns i Lilla Edet. I Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Jan Sture Magnus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anette Birgit Helena som är född 1980 och har titeln Suppleant, Skålberg, Per Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Bokföringstekniska Byrån i Mellerud AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB på telefon 0520-662404.

Föremålet för bolagets verksamhet är vägtransporter av gods, gatu- och vägrenhållning samt andra bygg- och anläggningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lilla Edet arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-01 och Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nygårds Traktortjänst Magnus Nilsson AB har 556687-3344 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.