Augustssons Lokalvård AB

Västra Götalands län

Information

Augustssons Lokalvård AB är ett av många bolag som finns i Lilla Edet. Det är nämligen den kommunen som Augustssons Lokalvård AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Augustssons Lokalvård AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-06-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Augustssons Lokalvård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5379900.

Lilla Edet arbetar för att bolag som Augustssons Lokalvård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Augustssons Lokalvård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva lokalvård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Augustssons Lokalvård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Augustssons Lokalvård AB och det är följande personer, Augustsson, Bengt Kåre Sigfrid som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bårnekrans, Anne Reidun som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Augustssons Lokalvård AB är 556681-6723.