Ale Betongborrning AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lilla Edet och Ale Betongborrning AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Ale Betongborrning AB är ett av dem. Statusen för Ale Betongborrning AB är att Bolaget är aktivt.

Ale Betongborrning AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-01. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där företaget finns i jobbar för att företag som Ale Betongborrning AB ska trivas.

Ale Betongborrning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11. I Lilla Edet så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sågning och borrning i betong, handel samt förvaltning av värdepapper och fastigheter och med nämnda verksamheter förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ale Betongborrning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11.

Idag är Ale Betongborrning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Ale Betongborrning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-662150.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ale Betongborrning AB är Sjöberg, Georg Claus Roland som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Elisabeth Carina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nordqvist, Glenn Tony som är född 1969 och har titeln Revisor, TK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ale Betongborrning AB har 556624-4629 som sitt organisationsnummer.