Lödöse Städ Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556621-1842 är organisationsnummer för verksamheten Lödöse Städ Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lödöse Städ Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lilla Edet som är den kommunen som Lödöse Städ Aktiebolag finns i.

Lödöse Städ Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-01-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lödöse Städ Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-21.

Lödöse Städ Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lilla Edet som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lödöse Städ Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lödöse Städ Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8880307 eller genom brev på följande adress:
Höglundav. 6, 463 35, Göta

Bolaget skall utföra städning och fönsterputsning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lödöse Städ Aktiebolag och det är Nyqvist, Björn Ingvar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyqvist, Yvonne Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, André, Göran Joachim som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,