Trestads Förvaltning AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Trestads Förvaltning AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lilla Edet här finns det många olika Aktiebolag. Trestads Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lilla Edet jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Trestads Förvaltning AB är momsregistrerat sedan2002-08-29 och har organisationsnummer 556617-2226.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0520-658885 alternativt besöka eller skicka post till Trestads Förvaltning AB på följande adress Kärra 144, 463 95, Lödöse.

Trestads Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-08-29.

I Trestads Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Åkesson, Magnus Albert som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenader i byggbranschen, huvudsakligen rivningsarbeten, betonghåltagning och sågning i betong, rördragning och VVS-installationer, ägande av fastighet samt handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.