Antons Schakt & Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

556616-7085 är organisationsnummer för företaget Antons Schakt & Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Antons Schakt & Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lilla Edet som är den kommunen som Antons Schakt & Entreprenad AB finns i.

Antons Schakt & Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2001-10-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Antons Schakt & Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

Antons Schakt & Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Antons Schakt & Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Antons Schakt & Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 0520-658283 eller genom brev på följande adress:
Planv. 4, 463 33, Lilla Edet

Bolaget ska bedriva schakt och markanläggningsentreprenader samt handel, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Antons Schakt & Entreprenad AB och det är Antonsson, Lars Morgan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nordqvist, Glenn Tony som är född 1969 och har titeln Revisor, TK Revision AB som är född och har titeln Revisor,