Michael Grönlund Maskin AB

Västra Götalands län

Information

556594-5788 är organisationsnummer för verksamheten Michael Grönlund Maskin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Michael Grönlund Maskin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lilla Edet som är den kommunen som Michael Grönlund Maskin AB finns i.

Michael Grönlund Maskin AB har varit registrerat sedan 2000-09-11 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Michael Grönlund Maskin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

Michael Grönlund Maskin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lilla Edet som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Michael Grönlund Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Michael Grönlund Maskin AB så kan ni göra det på telefon genom 0520-652398 eller genom brev på följande adress:
Sågetorpet 28, 463 93, Västerlanda

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, båtar, bilar inklusive tillbehör till dessa samt ägande, handel med grus-, sten- och sand- produkter, förvaltning och handel av värdepapper liksom fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Michael Grönlund Maskin AB och det är Grönlund, Jan Erik Michael som är född 1958 och har titeln VD, Grönlund, Jan Erik Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Eva Helén som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lindesson, Ulf Roger som är född 1965 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor,