H A Converting AB

Västra Götalands län

Information

H A Converting AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där H A Converting AB finns. I Lilla Edet så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. H A Converting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket H A Converting AB har haft sedan 2000-01-27. H A Converting AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till H A Converting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäckv. 34, 463 33, Lilla Edet men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-657381.

Lilla Edet arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är H A Converting AB Privat, ej börsnoterat.

H A Converting AB har idag 556579-6009 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hagested, Ulf Anders Peder är den som för stunden ansvarar för H A Converting AB

Bolagets verksamhet är tjänster rörande måttanpassning av tejp och självhäftande produkter samt handel, förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I H A Converting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagested, Ulf Anders Peder som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagested, Ulf Stefan Andreas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagested, Maria Petronella U som är född 1974 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ted Hans Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, TK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .