Kontorscentrum Kodate AB

Västra Götalands län

Information

Kontorscentrum Kodate AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där Kontorscentrum Kodate AB finns. I Lilla Edet så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kontorscentrum Kodate AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kontorscentrum Kodate AB har haft sedan 1996-01-01. Kontorscentrum Kodate AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kontorscentrum Kodate AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 8, 463 30, Lilla Edet men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0520-658085.

Lilla Edet arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kontorscentrum Kodate AB Privat, ej börsnoterat.

Kontorscentrum Kodate AB har idag 556529-7776 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kontorscentrum Kodate AB

Bolaget skall bedriva försäljning av kontorsmaterial och datorutrustning, arbeta med administrativa tjänster och därmed förenlig verksamhet.

I Kontorscentrum Kodate AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nätt, Kay Willy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kjell Gunnar som är född 1968 och har titeln Suppleant, André, Göran Joachim som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .