Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lilla Edet. I Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Per Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gunilla Margareta Maggie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Blomstervall, Dennis Per Arne som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag på telefon 0520-653839.

Bolaget skall utföra fotografiska och trycktekniska arbeten och därtill hörande verksamhet samt förvalta fast och lös egendom.

Idag är Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Lilla Edet arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Svensson, Gunilla Margareta Maggie -Svensson, Per Lennart

Lennart Svensson Picture & Print Production Aktiebolag har 556517-9388 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.