Goliat i Lilla Edet Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Goliat i Lilla Edet Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lilla Edet. Det är nämligen den kommunen som Goliat i Lilla Edet Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Goliat i Lilla Edet Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Goliat i Lilla Edet Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-07-11. Men sedan 1996-01-01 så har Goliat i Lilla Edet Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till St. Bränna, 463 93, Västerlanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Goliat i Lilla Edet Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6609585.

Lilla Edet arbetar för att företag som Goliat i Lilla Edet Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Goliat i Lilla Edet Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med trävaror jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Goliat i Lilla Edet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Goliat i Lilla Edet Aktiebolag och det är följande personer, Ivarsson, Nils David som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Berndt Sven Inge som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindesson, Ulf Roger som är född 1965 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Goliat i Lilla Edet Aktiebolag är 556516-7979.