Betongborrspecialisten Börjesson AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Betongborrspecialisten Börjesson AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lilla Edet här finns det många olika Aktiebolag. Betongborrspecialisten Börjesson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lilla Edet jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Betongborrspecialisten Börjesson AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556481-2674.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0520-650412 alternativt besöka eller skicka post till Betongborrspecialisten Börjesson AB på följande adress Bengt Ivarsg. 21, 463 31, Lilla Edet.

Betongborrspecialisten Börjesson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Betongborrspecialisten Börjesson AB så sitter följande personer i styrelsen: , Börjesson, Anna Lisbet Irene som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva håltagning i betong samt rivnings- och entreprenadarbete inom byggnadsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.