Arnolds Kakeltjänst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Arnolds Kakeltjänst Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lilla Edet här finns det många olika Aktiebolag. Arnolds Kakeltjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lilla Edet jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Arnolds Kakeltjänst Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556462-7940.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0520-98031 alternativt besöka eller skicka post till Arnolds Kakeltjänst Aktiebolag på följande adress Vesten 101, 461 91, Trollhättan.

Arnolds Kakeltjänst Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Arnolds Kakeltjänst Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Kopp, Laila Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kakel, klinker och marmorläggning, uppsättning av kakelugnar samt murningsarbeten inomhus därtill idka därmed förenlig verksamhet.