International Metall i Kungälv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

International Metall i Kungälv Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lilla Edet. Det är nämligen den kommunen som International Metall i Kungälv Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

International Metall i Kungälv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

International Metall i Kungälv Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-01-14. Men sedan 1992-01-01 så har International Metall i Kungälv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skeppsbyggareg. 9, 463 71, Lödöse. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på International Metall i Kungälv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-89090.

Lilla Edet arbetar för att bolag som International Metall i Kungälv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för International Metall i Kungälv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva svetsning, reparationsarbeten, konsultverksamhet ionom verkstads- och byggnadsindustrin samt bedriva uthyrning av utrustning i anslutning härtill samt förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för International Metall i Kungälv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till International Metall i Kungälv Aktiebolag och det är följande personer, Tenhonen, Aarne Kalervo som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjell, Monica Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Claezon, Lars Eric Michael som är född 1955 och har titeln Revisor, Svensk Revision Forsäng & Claezon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för International Metall i Kungälv Aktiebolag är 556439-5068.