F Barks Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverkasmhet samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för F Barks Bygg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lilla Edet så är F Barks Bygg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lilla Edet arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lilla Edet och i Västra Götalands län. Redan 1991-03-14 så skapades F Barks Bygg AB och företaget är har F-skattsedel F Barks Bygg AB har haft det sedan 1994-01-01.

F Barks Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556422-5794 är organisationsnummret för företaget som finns i Lilla Edet.

Just nu är F Barks Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med F Barks Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 0520-652245 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom F Barks Bygg AB är Bark, Folke Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bark, Folke Daniel som är född 1979 och har titeln Suppleant, Moberg, Björn Lennart Tobias som är född 1970 och har titeln Revisor, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, .