Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lilla Edet. I Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åberg, Lars Peter som är född 1965 och har titeln VD, Åberg, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lärk, Tommy Nicklas som är född 1965 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag på telefon 0520-658188.

Bolaget skall idka kakelsättning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Lilla Edet arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kakelfixarna i Lilla Edet Aktiebolag har 556408-2823 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.