WELAB POSTORDER Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556294-6268 är organisationsnummer för företaget WELAB POSTORDER Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WELAB POSTORDER Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lilla Edet som är den kommunen som WELAB POSTORDER Aktiebolag finns i.

WELAB POSTORDER Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-03-06 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för WELAB POSTORDER Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

WELAB POSTORDER Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WELAB POSTORDER Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wittstedt, Anders Lennart -Wittstedt, Ingvor Elisabeth

Vill ni komma i kontakt med WELAB POSTORDER Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0520-655195 eller genom brev på följande adress:
Övrav. 11, 463 75, Hjärtum

Bolaget skall bedriva handel med varor företrädesvis varor inom byggnadssektorn till grossister, detaljister och konsumenter samt handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med WELAB POSTORDER Aktiebolag och det är Wittstedt, Anders Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Wittstedt, Anders Martin Christoffer som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Wittstedt, Ingvor Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wittstedt, Lennart Niklas Alexander som är född 1986 och har titeln Suppleant, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor