Påsen i Lilla Edet AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva rörelse med entreprenadverksamhet inom pappersindustrin och uthyrning av schaktmaskiner, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Påsen i Lilla Edet AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lilla Edet så är Påsen i Lilla Edet AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lilla Edet arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lilla Edet och i Västra Götalands län. Redan 1987-03-25 så skapades Påsen i Lilla Edet AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556293-9883 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lilla Edet.

Just nu är Påsen i Lilla Edet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Påsen i Lilla Edet AB så går det att nå dem via telefon på 0520-650837 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Påsen i Lilla Edet AB är Pettersson, Folke Emersh som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ann-Christin Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .