Calebo i Lilla Edet Fastigheter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Calebo i Lilla Edet Fastigheter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lilla Edet här finns det många olika Aktiebolag. Calebo i Lilla Edet Fastigheter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lilla Edet jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Calebo i Lilla Edet Fastigheter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556275-3052.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0520-498086 alternativt besöka eller skicka post till Calebo i Lilla Edet Fastigheter Aktiebolag på följande adress Torsbo 205, 462 96, Frändefors.

Calebo i Lilla Edet Fastigheter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Calebo i Lilla Edet Fastigheter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Boström, Anna Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.