Wäxthuset i Lilla Edet AB

Västra Götalands län

Information

Wäxthuset i Lilla Edet AB är ett av många verksamheter som finns i Lilla Edet. Det är nämligen den kommunen som Wäxthuset i Lilla Edet AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Wäxthuset i Lilla Edet AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Wäxthuset i Lilla Edet AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-04-10. Men sedan 1987-01-01 så har Wäxthuset i Lilla Edet AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Göteborgsv. 119, 463 33, Lilla Edet. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wäxthuset i Lilla Edet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-441029.

Lilla Edet arbetar för att verksamheter som Wäxthuset i Lilla Edet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wäxthuset i Lilla Edet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva odling och försäljning av blommor i lokaler i Upphärad samt försäljning av blommor och tillbehör till dessa i lokaler i Lilla Edet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wäxthuset i Lilla Edet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wäxthuset i Lilla Edet AB och det är följande personer, Pålsson, Sven Roland som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pålsson, Solveig Maria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Solveig Rosita som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Skålberg, Per Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Bokföringstekniska Byrån i Mellerud AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wäxthuset i Lilla Edet AB är 556273-3492.