Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag är ett företag som finns i Lilla Edet. I Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grettve, Bo Anders Lage som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mowitz, Peter Jörgen Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlkvist, Lars-Erik Leonard som är född 1957 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ted Hans Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, TK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag på telefon 0520-494030.

Bolaget skall driva tryckeri och kopiering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lilla Edet arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lilla Edets Tryckeri Aktiebolag har 556238-9220 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.