Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lilla Edet och Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson är ett Aktiebolag och skapades 1983-02-24. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson ska trivas.

I Lilla Edet så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandvård, handel med dentalprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-13247.

Firman tecknas var för sig av -Mårtensson, Kerstin Elisabeth -Mårtensson, Ulf Wilhelm.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson är Mårtensson, Ulf Wilhelm som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Kerstin Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Tandl. U. Mårtensson har 556225-7351 som sitt organisationsnummer.