Solhaga Fastigheter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Solhaga Fastigheter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lilla Edet. Det är nämligen den kommunen som Solhaga Fastigheter Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Solhaga Fastigheter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Solhaga Fastigheter Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1982-07-30. Men sedan 1999-01-01 så har Solhaga Fastigheter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skansg. 9, 463 71, Lödöse. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Solhaga Fastigheter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-474780.

Lilla Edet arbetar för att bolag som Solhaga Fastigheter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Solhaga Fastigheter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter huvudsakligen avseende särskilt boende och daglig verksamhet för utvecklingsstörda ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Solhaga Fastigheter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Solhaga Fastigheter Aktiebolag och det är följande personer, Satokangas Ström, Saila Tuulikki som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Säleby, Anna Marie som är född 1968 och har titeln Suppleant, Pauli, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Solhaga Fastigheter Aktiebolag är 556219-2277.