Electrolux Filter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Electrolux Filter Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där Electrolux Filter Aktiebolag finns. I Lilla Edet så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Electrolux Filter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Electrolux Filter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Electrolux Filter Aktiebolag har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Electrolux Filter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mossev. 6, 460 11, Nygård men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-470400.

Lilla Edet arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Electrolux Filter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Electrolux Filter Aktiebolag har idag 556183-6791 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Carlsson, Ola Gunnar -Jankevics, Jan Thomas -Sundström, Henrik Knut är den som för stunden ansvarar för Electrolux Filter Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva tillverkning och försäljning av dammbehållare, ävensom att idka därmed förenlig verksamhet.

I Electrolux Filter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Ola Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jankevics, Jan Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Sven Bertil som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Sjö, Carl Robert Valdemar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Sundström, Henrik Knut som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorIrle, Björn Gunnar som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .