Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lilla Edet och Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-07-03. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag ska trivas.

Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lilla Edet så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra entreprenadarbeten med schaktmaskiner, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-940025.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag är Karlsson, Frans-Ove Sergej som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Evi Gunhild som är född 1935 och har titeln Suppleant, Strand, Jan Olof som är född 1963 och har titeln Revisor, Hurtigs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Stora Borgs Entreprenad Aktiebolag har 556166-3518 som sitt organisationsnummer.