Boström Centrum Aktiebolag (Ica Supermarket)

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Boström Centrum Aktiebolag (Ica Supermarket). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lilla Edet här finns det många olika Aktiebolag. Boström Centrum Aktiebolag (Ica Supermarket) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lilla Edet jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Boström Centrum Aktiebolag (Ica Supermarket) är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556082-8914.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0520-473550 alternativt besöka eller skicka post till Boström Centrum Aktiebolag (Ica Supermarket) på följande adress Göteborgsv. 49, 463 30, Lilla Edet.

Boström Centrum Aktiebolag (Ica Supermarket) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Boström Centrum Aktiebolag (Ica Supermarket) så sitter följande personer i styrelsen: , , Rörqvist, Bo Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.