Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lilla Edet. Det är nämligen den kommunen som Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1945-05-18. Men sedan 1972-01-01 så har Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-650059.

Lilla Edet arbetar för att företag som Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva detaljhandel i radio TV och sportbranschen ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Firmatecknare för Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag och det är följande personer, Gustavsson, Ove Gösta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Gunnel Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gösta Ericson Radio TV Sport Aktiebolag är 556045-4000.