Älvdalens Hundcenter

Västra Götalands län

Information

550112-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Älvdalens Hundcenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Älvdalens Hundcenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som Älvdalens Hundcenter finns i.

Älvdalens Hundcenter har varit registrerat sedan 1980-01-30 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Älvdalens Hundcenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Älvdalens Hundcenter är och det finns flera verksamheter i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för Älvdalens Hundcenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Älvdalens Hundcenter så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av hundfoder och hundartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Älvdalens Hundcenter och det är Klang, Gunilla Birgitta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,