M United Restaurang

Västra Götalands län

Information

531231-XXXX är organisationsnummer för företaget M United Restaurang. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M United Restaurang är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som M United Restaurang finns i.

M United Restaurang har varit registrerat sedan 1997-11-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M United Restaurang så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

M United Restaurang är och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för M United Restaurang är följande:

Vill ni komma i kontakt med M United Restaurang så kan ni göra det på telefon genom 0520-82811 eller genom brev på följande adress:

Restaurang, pizzeria, grill och salladsbar.

Det finns olika personer som har en koppling med M United Restaurang och det är Demir, Smajil som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,