Hellersjö Automobil

Västra Götalands län

Information

Hellersjö Automobil hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där Hellersjö Automobil finns. I Lilla Edet så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Hellersjö Automobil tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hellersjö Automobil har haft sedan 1994-01-01. Hellersjö Automobil har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hellersjö Automobil så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-660900.

Lilla Edet arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Hellersjö Automobil har idag 530430-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hellersjö Automobil

Handel med nya och begagnade bilar, reservdelar och tillbehör samt reparationer av fordon.

I Hellersjö Automobil så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellersjö, Jan Olof som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .