TH:s mätarservice

Västra Götalands län

Information

520924-XXXX är organisationsnummer för verksamheten TH:s mätarservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TH:s mätarservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som TH:s mätarservice finns i.

TH:s mätarservice har varit registrerat sedan 1992-04-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TH:s mätarservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

TH:s mätarservice är och det finns flera verksamheter i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för TH:s mätarservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med TH:s mätarservice så kan ni göra det på telefon genom 0303-96971 eller genom brev på följande adress:

Service och ombyggnad av pumpar på bensinstationer samt elekt- riska arbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med TH:s mätarservice och det är Holttinen, Tarmo Ari Juhani som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,