Uppwalls Bygg o entreprenad

Västra Götalands län

Information

510831-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Uppwalls Bygg o entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Uppwalls Bygg o entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som Uppwalls Bygg o entreprenad finns i.

Uppwalls Bygg o entreprenad har varit registrerat sedan 2005-11-09 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Uppwalls Bygg o entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Uppwalls Bygg o entreprenad är och det finns flera verksamheter i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för Uppwalls Bygg o entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Uppwalls Bygg o entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0520-658581 eller genom brev på följande adress:

Nybygge rep av hus nybyggnationer och reparationer av befintligga elnät för olika elbolag.

Det finns olika personer som har en koppling med Uppwalls Bygg o entreprenad och det är Uppvall, Per Bo Arnold som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,