LASSES RÖRSERVICE

Västra Götalands län

Information

510301-XXXX är organisationsnummer för bolaget LASSES RÖRSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LASSES RÖRSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som LASSES RÖRSERVICE finns i.

LASSES RÖRSERVICE har varit registrerat sedan 1985-12-17 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1986-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LASSES RÖRSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

LASSES RÖRSERVICE är och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för LASSES RÖRSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med LASSES RÖRSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 0520-660065 eller genom brev på följande adress:

Reparations- och installationsverksamhet inom VVS-branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med LASSES RÖRSERVICE och det är Ivarsbo, Lars Bertil som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,