Bengt Sjöbergs Måleri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lilla Edet och Bengt Sjöbergs Måleri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bengt Sjöbergs Måleri är ett av dem. Statusen för Bengt Sjöbergs Måleri är att Bolaget är aktivt.

Bengt Sjöbergs Måleri är ett Enskild firma och skapades 1989-02-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bengt Sjöbergs Måleri ska trivas.

Bengt Sjöbergs Måleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lilla Edet så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Målerirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Sjöbergs Måleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Bengt Sjöbergs Måleri och det finns flera bolag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Bengt Sjöbergs Måleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-651011.

.

De som är på något sätt har med Bengt Sjöbergs Måleri är Sjöberg, Bengt Göran som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bengt Sjöbergs Måleri har 471128-XXXX som sitt organisationsnummer.