R Berntsson Maskiner

Västra Götalands län

Information

R Berntsson Maskiner är ett av många verksamheter som finns i Lilla Edet. Det är nämligen den kommunen som R Berntsson Maskiner finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

R Berntsson Maskiner är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

R Berntsson Maskiner som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-01-02. Men sedan 1996-01-01 så har R Berntsson Maskiner varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på R Berntsson Maskiner så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-665410.

Lilla Edet arbetar för att verksamheter som R Berntsson Maskiner ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för R Berntsson Maskiner. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Försäljning, reparationer och service på maskiner, reparationer på fastigheter, entreprenadverksamhet inom byggnads- och industribranschen.

Firmatecknare för R Berntsson Maskiner är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till R Berntsson Maskiner och det är följande personer, Berntsson, Ronny Erland Kennet som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för R Berntsson Maskiner är 450720-XXXX.