Lödöse Smådjurspensionat

Västra Götalands län

Information

430506-XXXX är organisationsnummer för företaget Lödöse Smådjurspensionat. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lödöse Smådjurspensionat är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som Lödöse Smådjurspensionat finns i.

Lödöse Smådjurspensionat har varit registrerat sedan 1991-11-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lödöse Smådjurspensionat så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lödöse Smådjurspensionat är och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för Lödöse Smådjurspensionat är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lödöse Smådjurspensionat så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Pensionatverksamhet för katter och andra smådjur.

Det finns olika personer som har en koppling med Lödöse Smådjurspensionat och det är Cedervall, Anna-Lill Christina Björsberg som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,