Firma Lilla Edets Hushållsservice

Västra Götalands län

Information

Firma Lilla Edets Hushållsservice hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där Firma Lilla Edets Hushållsservice finns. I Lilla Edet så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma Lilla Edets Hushållsservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Firma Lilla Edets Hushållsservice har haft sedan 1988-01-01. Firma Lilla Edets Hushållsservice har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Firma Lilla Edets Hushållsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0520-653138.

Lilla Edet arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Firma Lilla Edets Hushållsservice har idag 421120-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma Lilla Edets Hushållsservice

Reparation och service av hushållsmaskiner.

I Firma Lilla Edets Hushållsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Bengt Gerhard som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .