WEBCO

Västra Götalands län

Information

360928-XXXX är organisationsnummer för verksamheten WEBCO. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WEBCO är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som WEBCO finns i.

WEBCO har varit registrerat sedan 2001-08-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för WEBCO så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-19.

WEBCO är och det finns flera verksamheter i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för WEBCO är följande:

Vill ni komma i kontakt med WEBCO så kan ni göra det på telefon genom 0520-667124 eller genom brev på följande adress:

Handel med samt export och import av byggvaror och inredningsprodukter. Konsultverksamhet i form av rådgivning i exportfrågor samt marknadsanalys och marknadsplanering åt tillverkare av byggmaterial och inredningsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med WEBCO och det är Randén, Martin Olof som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,