Kristensen Måleri

Västra Götalands län

Information

360121-XXXX är organisationsnummer för företaget Kristensen Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kristensen Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som Kristensen Måleri finns i.

Kristensen Måleri har varit registrerat sedan 1998-05-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kristensen Måleri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kristensen Måleri är och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för Kristensen Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kristensen Måleri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Måleri av fastigheter och möbler. Möbelproduktion, handel med maskiner till möbelindustri. Försäljning av möbler och present- artiklar. Uthyrning av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Kristensen Måleri och det är Kristensen, Kristen Herrup som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,