Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lilla Edet och Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen är ett av dem. Statusen för Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen är ett Enskild firma och skapades 1965-07-30. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen ska trivas.

Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lilla Edet så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bygg och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen och det finns flera verksamheter som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-651533.

.

De som är på något sätt har med Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen är Karlsson, Sven Gunnar som är född 1920 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fastighetsservice Gunnar Karlsson i Götaälvdalen har 201230-XXXX som sitt organisationsnummer.