Lödöse's Grill Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969724-4268 är organisationsnummer för företaget Lödöse's Grill Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lödöse's Grill Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lilla Edet som är den kommunen som Lödöse's Grill Handelsbolag finns i.

Lödöse's Grill Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-02-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lödöse's Grill Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lödöse's Grill Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för Lödöse's Grill Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Lödöse's Grill Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-3302918 eller genom brev på följande adress:
Göteborgsv. 7, 463 71, Lödöse

Pizzeria och gatukök.

Det finns olika personer som har en koppling med Lödöse's Grill Handelsbolag och det är Abdulkadir, Arin Nori som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Garmawi, Brindar som är född 1983 och har titeln Bolagsman,