Web & Trading i Västergötland Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Web & Trading i Västergötland Handelsbolag är en verksamhet som finns i Lilla Edet. I Web & Trading i Västergötland Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkegren, Annika Elisabet som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Björkegren, Erik Andhers som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Web & Trading i Västergötland Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Web & Trading i Västergötland Handelsbolag på telefon .

Bedriva och underhålla en websida för loppmarknader och auktion. Försäljning av annonser och länkar från websida. Försäljning av nya och begagnade varor för hemmabruk textil, byggnadsvaror, verktyg, möbler, kuriosa, bruksföremål, keramik, porslin, böcker, tidningar, leksaker, kläder och cyklar. Inköp kommer att ske både i och utanför sverige.

Idag är Web & Trading i Västergötland Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Web & Trading i Västergötland Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Lilla Edet arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Web & Trading i Västergötland Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Web & Trading i Västergötland Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Web & Trading i Västergötland Handelsbolag så är det följande:
Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig

Web & Trading i Västergötland Handelsbolag har 969710-7416 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.